'Wonen met stijl. Verhalen van huizen': woonexpert Patrick Retour over de meest recente woontrends

'Wonen met stijl. Verhalen van huizen': woonexpert Patrick Retour over de meest recente woontrends

De verhalen die schuilgaan achter vijftien pareltjes van huizen in België, Nederland en Marbella

Vrijdag 5 januari 2018 — Ben je op zoek naar inspiratie voor de ultieme home make-over met een tijdloos interieur? Dan kan je terecht bij woonexpert Patrick Retour. Dit boek geeft je in maar liefst 15 unieke reportages een inkijk in de wereld van smaken en trends.

Deze nieuwe Wonen met stijl laat zien hoe huizen tot stand komen in samenwerking met bouw- en interieurspecialisten en hoe een huis een thuis wordt waar bewoners volop van kunnen genieten. Je ontdekt wat de bewoners, villabouwers, binnenhuisinrichters en andere vakmensen voor boeiends te vertellen hebben. Alle woontrends passeren de revue!

Heel wat specialisten verlenen hun medewerking aan deze uitgave, waaronder Flamant, Den Stal, Dauby, Marcotte Style, William Concept, Mi Casa, Taps & Baths, Obumex, ClimaWorld, OpenFire, Nordex, Carrara, Peter Deckers, DB Haarden, Sigisbert Engelbosch, Pieter Porters, Luxhome, V-ZUG, Pure Interior, Soul Deco, Benedetti, Rebecca Verstraete, Suzy Paesmans, architecte Mieke Van Herck en tuinarchitect Frederic Cannaerts.

Strakheid doet niets af aan gezelligheid.

Laat je inspireren door de expertise van Patrick Retour en de prachtige foto's van Mich VerbelenWonen met stijl. Verhalen van huizen is een werkinstrument boordevol nuttig advies voor wie bouw- of renovatieplannen heeft of gewoon een kamer wil herinrichten. Dit luxueuze koffietafelboek is puur genieten voor al wie houdt van stijlvol wonen, en wie houdt daar niet van?

PATRICK RETOUR (www.patrickretour.net) is een van Vlaanderens grootste experts op het gebied van wonen. Hij heeft een neus voor schitterende projecten, een heldere schrijfstijl en een groot inlevingsvermogen. Als journalist is hij verbonden aan diverse kranten en tijdschriften, hij is trendwatcher voor tv en ook als liedjesschrijver laat hij zich niet onbetuigd. Er staat een rist succesvolle woonboeken op zijn naam, zoals Wonen met stijl 1, 2 & 3Wonen met stijl – Tijdloos wegdromen 1, 2 & 3 en Wonen met stijl – Hart voor huizen 1, 2 & 3. In 2016 verscheen de klepper Tijdloze droomhuizen naar aanleiding van 10 jaar Wonen met stijl.

Fotograaf MICH VERBELEN is van alle markten thuis, maar kan zijn liefde voor huizen en interieurs niet verhullen. Door zijn originele invalshoeken creëert hij een nieuwe dimensie en plaatst hij het huis en zijn bewoners in een ander daglicht. Zijn oog voor detail zorgt voor emotionele betrokkenheid bij de lezer.

___________________________________________________________
Patrick Retour, Wonen met stijl. Verhalen van huizen
ISBN 9789022333860 | 217 blz. | €39,99 | Gebonden
Uitgegeven bij M-Books
___________________________________________________________

(c) Mich Verbelen
(c) Mich Verbelen